Sostenibilitat / Ecologia i salut psicoemocional

La salut personal, social i mediambiental son indissociables: apostem per una manera de viure ecocentrada que potenciï la relació complementària amb la natura i generi accions inspirades en les relacions d’interdependència i reciprocitat que la regeixen.

Els camps d’agroteràpia son espais especialment dissenyats per a alternar activitat agrícola amb la promoció de la salut psico-emocional, permetent que les participants experimentin una millora a nivell somàtic, psicoemocional i comunitari, alhora que augmenta la seva consciència mediambiental i ecològica.

Serveis

Cursos d’agroecologia

Formacions anuals de facilitadors/es en agroecologia: aprenentatge de les tècniques necessàries per a la transmissió de l’agroecologia en diferents entorns socials.

Grups agroterapèuticside benestar emocional

Gràcies a l’agroecologia, la persona es vincula a la natura de manera directa, propera i amable, alhora que aprèn vivencialment sobre els processos de vida, mort i transformació que s’hi succeeixen i que es treballen en paral•lelisme amb els processos psíquics de crisi-sanació.

Tallers de coneixement i pràctica en fitoteràpia mediterrània

Cultiu, recol•lecció i ús de plantes medicinals, que recuperen pràctiques de salut històriques i culturalment mestisses.